House of Hildur

Tussilagovägen 6

139 60 Värmdö

 

E-post: maria@houseofhildur.se

www.hildursbarnbarn.se

Beställningar

När du genomfört din beställning, så kommer en orderbekräftelse att skickas till den e-postadress som du angivit. Om något skulle vara fel i beställningen, så ber vi dig omedelbart kontakta oss via formuläret ovan eller direkt till maria@houseofhildur.se Vi återkommer till dig så snart vi kan via mail eller telefon.

 

Du måste vara 18 år alternativt ha målsmans godkännande för att få genomföra en beställning.

Leveranstider

Vi skickar våra varor med postens brev eller paket. Om varan inte kan levereras direkt hem till dig, så kommer du få en avi ifrån posten, som talar om var du kan hämta ut varan.

Våra normala leveranstider är 3-5 arbetsdagar. Om du beställer en vara under en helg, så skickas den tidigast första vardagen efter helgen. Om det skulle uppstå förseningar i leveransen, utan att du fått meddelande om detta, så ber vi dig snarast kontakta oss via vår e-post maria@houseofhildur.se

Vid försenad leverans har du alltid rätt att häva ditt köp.

Risken för inhandlade varor övergår till köparen när leveransen görs.

Priser

Alla priser i butiken är inklusive moms, men exklusive frakt. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna.

Du kan betala dina köp med visa/MasterCard. Vi använder oss av Texttalks kontokortslösning.  Summan debiteras ditt betalkort i samband med beställningen.

Du kan även betala mot faktura. Efter din beställning är gjort kommer en faktura att skickas till den mailadress du angivit vid beställningen. Fakturan måste vara betald innan varorna skickas till dig. Vid försenad betalning, så utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f n 50 kr samt dröjsmålsränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Fakturan är ditt kvitto.

Frakt

Kostnaden för frakt baseras på paketets storlek och vikt. Kostnaden för frakten visas i samband med beställningen.

PUL – Personuppgiftslagen

Vi sparar inte dina kunduppgifter till annat än för att fullgöra din beställning.

Öppet köp och reklamation

Du har rätt att inom 14 dagar returnera en vara till oss om du inte skulle vara nöjd. Förutsättningen är att varan är oanvänd och att förpackningen är obruten.  När det gäller mönster så gäller ingen returrätt. Ångerrätten gäller heller inte varor som är specialbeställd eller specialtillverkad till dig. Om du vill returnera en vara, så måste du själv bekosta frakten tillbaka till oss.  När vi mottagit varan och kontrollerat den, så får du pengarna tillbaka. Skicka varan till House of Hildur, Tussilagovägen 6, 139 60 Värmdö.

Om din vara skulle vara skadad t ex vid transport, om du skulle fått fel leverans, eller om du av annan anledning vill reklamera din vara, så ber vi dig snarast att kontakta oss via e-post: maria@houseofhildur.se och anger i meddelandet vad reklamationen gäller. Vi hjälper dig då så att du utan kostnad kan returnera varan till oss. När vi återfått varan, så får du om möjligt en ny produkt alternativt pengarna tillbaka.  Varan skickar du då till House of Hildur, Tussilagovägen 6, 139 60 Värmdö.

Om du inte skulle hämta ut ett paket som vi skickat till dig, så debiteras du 350 kr.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkten. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende där en viss färgskillnad kan förekomma beroende på t ex bildskärm. Vårt mål är givetvis att på ett så korrekt sätt som möjligt återge våra produkter. Om du känner dig osäker, så kontakta oss gärna om färg eller storlek på produkten.

www.houseofhildur.se